tag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post5380219009031757824..comments2024-03-12T21:55:14.442+01:00Comments on PIN - UP CAKE: Faworki i róże karnawałoweAnsiahttp://www.blogger.com/profile/06164730354982298416noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-16484776768721725612013-02-09T22:56:33.471+01:002013-02-09T22:56:33.471+01:00Dzięki Kasiu, że skorzystałaś z mojego przepisu i ...Dzięki Kasiu, że skorzystałaś z mojego przepisu i bardzo się cieszę, że Ci się udały. Zdecydowanie uważam, że nadajesz się dobrą żonę ;) :DAnsiahttps://www.blogger.com/profile/06164730354982298416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-84389087943202496942013-02-07T14:16:08.687+01:002013-02-07T14:16:08.687+01:00Aniu, fantastycznie, ze podkreśliłaś, jak ważne je...Aniu, fantastycznie, ze podkreśliłaś, jak ważne jest długie wybijanie wałkiem, wyszły mi piękne drobne ozdobne bąbelki. Za porady w sprawie smalcu dziękuję.<br />Ciasto przetrzymywane w lodówce jest bardziej plastyczne, lepiej sie wałkuje. Kasia M. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-69134290548455194112013-02-07T01:32:35.147+01:002013-02-07T01:32:35.147+01:00Właśnie wyczytałam, że aby smalec się nie przepala...Właśnie wyczytałam, że aby smalec się nie przepalał podczas smażenia, można wrzucić surowy kawałek ziemniaka.Ansiahttps://www.blogger.com/profile/06164730354982298416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-5954313180472312872013-02-07T01:15:44.995+01:002013-02-07T01:15:44.995+01:00Użyłam oleju, ale możesz smażyć na mieszance oleju...Użyłam oleju, ale możesz smażyć na mieszance oleju i smalcu w proporcji pół na pół. Natomiast tempereatura jest bardzo ważna, zalecana to 175°C. Zanim przystąpisz do smażenia wrzuć odrobinę ciasta lub kawałek obranego ziemniaka na rozgrzany tłuszcz ;)Ansiahttps://www.blogger.com/profile/06164730354982298416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-65851827919128313052013-02-06T23:06:20.773+01:002013-02-06T23:06:20.773+01:00Aniu, smażysz na oleju, nie na smalcu?
Zdjęcia pię...Aniu, smażysz na oleju, nie na smalcu?<br />Zdjęcia piękne, podeprę się Twoim przepisem. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-46822958206645983552013-02-03T18:59:07.101+01:002013-02-03T18:59:07.101+01:00Nigdy takich róż nie widziałam- piękne! No i zazdr...Nigdy takich róż nie widziałam- piękne! No i zazdroszczę ciut radełka- próbuję znaleźć takie pofalowane w sklepach od grudnia :(Andźkahttps://www.blogger.com/profile/06953511762764702896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7587980532078474578.post-50065505186928848782013-02-03T17:55:04.290+01:002013-02-03T17:55:04.290+01:00Róże karnawałowe-piękne.Mmmm,ależ bym zjadła taką,...Róże karnawałowe-piękne.Mmmm,ależ bym zjadła taką,moja Mama robi je w karnawale.Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.com